20.03.2016 14:04

Basis Groningen en Vitesse flink gewijzigd

Michael de Leeuw kijkt vragend naar de scheidsrechter. Hij had verwacht een overtreding te krijgen, maar de aanvoerder krijgt deze niet. (29-11-2015)
Michael de Leeuw kijkt vragend naar de scheidsrechter. Hij had verwacht een overtreding te krijgen, maar de aanvoerder krijgt deze niet. (29-11-2015)

De trainers van FC Groningen en Vitesse hebben hun opstelling behoorlijk gewijzigd voor hun onderlinge treffen van zondagmiddag. Vitesse-trainer Rob Maas voert drie wijzigingen door en zijn collega bij FC Groningen twee.

FC Groningen-coach Erwin van de Looi heeft Danny Hoesen op de bank gezet en zijn topscorer Michael de Leeuw, een week geleden tegen Excelsior nog wissel, staat weer in de basis. Ook Mimoun Mahi moet het tegen Vitesse doen met een plekje op de bank. Zijn plek op het veld wordt ingenomen door Simon Tibbling. Ook Tibbling moest het tijdens het duel met Excelsior doen met een plek op de bank.

Ook Maas heeft zijn opstelling flink gewijzigd. Zo zien we in de verdediging van de Arnhemmers Kevin Diks staan. Zijn basisplaats gaat ten koste van Arnold Kruiswijk die begint op de bank. Op het middenveld is er geen basisplek voor Valeri Qazaishvili. De middenvelder, dit seizoen al goed voor negen doelpunten, is gepasseerd. Zijn plek wordt zondagmiddag ingenomen door de van een blessure teruggekeerde Marvelous Nakamba. Ook Renato Ibarra staat niet in de basis van Vitesse. In de aanval heeft Maas namelijk een plek ingeruimd voor Denys Oliynyk.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner