21.03.2016 12:09

Başaçıkoğlu belangrijk: "Het werd tijd ook"

Bilal Başaçıkoğlu is blij dat hij eindelijk zijn meerwaarde kan laten zien bij Feyenoord. De aanvaller was tegen De Graafschap belangrijk met een assist op Eljero Elia en was regelmatig dreigend. De rappe speler reageert nuchter op zijn goede vorm.

"Het werd natuurlijk tijd ook", aldus Başaçıkoğlu in gesprek met het Algemeen Dagblad. De twintigjarige aanvaller kreeg diverse malen kritiek vanwege zijn matige optredens, maar de laatste weken bewijst hij zijn meerwaarde voor Feyenoord. "Het heeft heel lang geduurd. Waar het opeens vandaan komt? Ik heb eigenlijk geen idee. Ik voel me de laatste weken beter, ook in de groep."

Başaçıkoğlu kwam in de rust erin. Vorige week was hij als invaller tegen Vitesse trefzeker, waardoor hij al snel 'de perfecte invaller' wordt genoemd. "Ik kan dit ook als basisspeler hoor", countert hij. "Dat de ruimtes op het veld later in de wedstrijd groter worden, dat geloof ik best. Maar volgens mij was het 0-1 toen ik werd gebracht en dan zijn de ruimtes nog kleiner dan normaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner