21.03.2016 21:54

'Haller geniet ook interesse uit Duitsland'

Stefan Thesker (r.) weet de bal weg te werken tijdens FC Twente - FC Utrecht, voordat Sébastien Haller kan ingrijpen. (31-01-2016)
Stefan Thesker (r.) weet de bal weg te werken tijdens FC Twente - FC Utrecht, voordat Sébastien Haller kan ingrijpen. (31-01-2016)

Sébastien Haller staat in grote belangstelling. Nadat zondagavond al interesse van Ajax bekend werd, blijkt nu ook een drietal Bundesliga-subtoppers de verrichtingen van de FC Utrecht-spits nauwlettend te volgen.

Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen, de nummers vier, vijf en zes in Duitsland, hebben zich gemeld bij Loïc Gustan, zo meldt Voetbal International. Gustan is een goede vriend en tevens de zaakwaarnemer van de Franse doelpuntenmachine. De 21-jarige Haller zou gevleid zijn door de buitenlandse interesse, maar zou in zijn carrière een overstap naar Amsterdam als een logischere stap zien.

Volgens het weekblad is Haller niet gehaast, hij zou deze zomer in principe van plan zijn om nog in de Galgenwaard te blijven voetballen. Voor de ploeg van Erik ten Hag zou dat geweldig nieuws zijn, daar Haller dit seizoen al zestien Eredivisiedoelpunten maakte. In de KNVB-beker, waarin Haller met Utrecht over ruim een maand de finale zal spelen, scoorde hij vijfmaal. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner