28.03.2016 16:04

Lucas wil Paris Saint-Germain niet verlaten

Lucas heeft balbezit tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - Montpellier (05-03-2016).
Lucas heeft balbezit tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - Montpellier (05-03-2016).

Lucas is niet van plan om Paris Saint-Germain te verlaten. De Braziliaanse flankspeler wil voorlopig in Parijs blijven en vervolgens terugkeren naar zijn vaderland.

Lucas staat naar verluidt in belangstelling van Liverpool. Jürgen Klopp is gecharmeerd van de Braziliaan, maar Lucas is niet van plan om Paris Saint-Germain te verlaten. "Mijn droom is om mijn gehele carrière bij Paris Saint-Germain te blijven, veel prijzen te winnen, en vervolgens om terug te keren naar São Paulo", aldus Lucas tegenover Canal+. De Braziliaan staat sinds januari 2013 onder contract bij Paris Saint-Germain.

Lucas, die bij Paris Saint-Germain nog een contract heeft tot medio 2019, speelde inmiddels al ruim honderd competitiewedstrijden namens de Franse grootmacht. De Braziliaan kan dit seizoen nog drie prijzen winnen met Paris Saint-Germain. De club werd onlangs al kampioen van Frankrijk, terwijl Paris Saint-Germain ook in de halve finale van de Coupe de France staat én eind april speelt Paris Saint-Germain de finale van de Coupe de la Ligue. Onlangs wist Paris Saint-Germain zich ook te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner