31.03.2016 20:57

Banneling Aurier terug op de training van PSG

Zes weken na een meer dan domme actie is Serge Aurier in genade aangenomen bij Paris Saint-Germain. De Afrikaanse rechtsback liet zich via een filmpje op de social media negatief uit over zijn trainer en diverse teamgenoten.

Oefenmeester Laurent Blanc werd homo genoemd door de rechtsback, Zlatan moest eens flink aangepakt worden en concurrent Gregory van der Wiel kon er niets van volgens Aurier. Het filmpje lekte uit en leidde tot grote verontwaardiging in Frankrijk en de rest van de voetbalwereld. Blanc reageerde direct door Aurier uit zijn selectie te zetten.

Na zes weken zonder voetbal en diverse gesprekken meldde Aurier zich dus weer op het trainingsveld van Paris Saint-Germain, dat zonder de verdediger wederom kampioen van Frankrijk werd. "Hij is er weer bij en hij moet weer worden beschouwd als een beschikbare speler. Niets meer en niets minder", blijft Blanc neutraal tegenover France Info. 

"Ik was niet zozeer geschokt door zijn uitspraken maar wel boos. Eerlijk gezegd denk ik dat deze jongen geen weet had van de impact van zijn woorden. We moesten hem erop wijzen. Ik heb hem gezegd wat ik hem wilde zeggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner