02.04.2016 17:38

Heracles Almelo en FC Utrecht ongewijzigd

Mark Jan-Fledderus (r.) ziet dat Bart Ramselaar (l.) de bal net voor zijn voeten weghaalt tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (29-11-2015)
Mark Jan-Fledderus (r.) ziet dat Bart Ramselaar (l.) de bal net voor zijn voeten weghaalt tijdens FC Utrecht - Heracles Almelo. (29-11-2015)

John Stegeman en Erik ten Hag hebben het opstellingsbord in de kleedkamer niet schoon hoeven vegen voor de wedstrijd Heracles Almelo - FC Utrecht. Zowel de thuis- als uitploeg speelt met dezelfde elf namen als voor de interlandperiode.

Bij Heracles Almelo betekent dit dat alleskunner Robin Gosens weer als linksbuiten wordt gebruikt. De Duitser begon als middenvelder in de jeugd, werd bij onder andere Vitesse en FC Dordrecht als linksback gebruikt, maar toen hij bij Heracles Almelo kwam te spelen, stond hij meer op het middenveld. Richting het einde van de competitie wordt de 21-jarige voetballer dus als aanvaller gebruikt. Hij moet Wout Weghorst van voorzetten voorzien.

Ook bij FC Utrecht dus geen wijzigingen. Ruud Boymans zit weer op de bank, aangezien Sébastien Haller ook tijdens de interlandperiode, met Jong Frankrijk, bleef scoren. Timo Letschert, kersvers international, weliswaar zonder speelminuten, staat ook weer in het hart van de verdediging. Patrick Joosten, die dit seizoen doorbreekt en een kans kreeg bij Jong Oranje, begint op de bank.

De wedstrijd is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner