02.04.2016 17:40

Cambuur gooit aanval om voor degradatieduel

SC Cambuur begint zaterdagavond met een ongewone aanval in de degradatiekraker tegen De Graafschap. Marcel Keizer heeft gekozen om onder andere Jergé Hoefdraad op te stellen in de uiterst belangrijke wedstrijd.

Jan Vreman heeft zijn ploeg compleet ongewijzigd gelaten. Het team dat twee weken geleden de nummer drie Feyenoord een erg lastige partij bood, blijft staan voor de degradatiekraker tegen Cambuur. Daardoor zien we wederom een 4-4-2 met een middenveld bestaande uit Karim Tarfi, Youssef el Jebli, Mark Diemers en Andrew Driver. Vincent Vermeij en Cas Peters beginnen in de aanval voor de Superboeren. Tegen Cambuur krijgen deze elf de taak om een belangrijke stap te zetten richting handhaving.

Cambuur start in Doetinchem met een ogenschijnlijk duidelijke 4-3-3 met een gewijzigde aanval, bestaande uit Furdjel Narsingh, Martijn Barto en Jergé Hoefdraad. Laatstgenoemde begint na vier invalbeurten voor het eerst in de basis dit seizoen. Ten opzichte van het 0-1 verloren duel met Roda JC Kerkrade twee weken geleden zijn Sjoerd Overgoor en Rai Vloet gepasseerd. De rest van Marcel Keizers elf is hetzelfde gebleven; Darryl Lachman en Martijn van der Laan vormen de centrumverdediging, terwijl Erik Bakker, Sander van de Streek en de Ier Jack Byrne op het middenveld beginnen.

De wedstrijd is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner