02.04.2016 23:20

Peters: "Gelukkig niet elke week tegen Ziyech"

Aanvoerder Jordens Peters van Willem II moest na de nederlaag tegen FC Twente nog maar eens zuchten. De verdediger zag zijn ploeg een riante voorsprong (2-0) uit handen geven en met 3-2 verliezen van de Tukkers. Hakim Ziyech maakte er twee voor de gasten."Gelukkig hoeven we niet elke week tegen een ploeg waar Ziyech speelt", zei de verdediger bij FOX Sports. "Zijn individuele kwaliteiten beslissen deze wedstrijd."

Bij rust leek er niets aan de hand voor de Tilburgers. "Toch wisten we dat het niet gespeeld was. Die 2-1 deed ons pijn, dat is het kantelpunt gebleken. Daarna werd het voor ons vooral tegenhouden, dat is niet gelukt."

Zijn collega bij Twente, de Chileen Felipe Gutiérrez, prees zich gelukkig met Ziyech. Met name de derde treffer van Twente, een vrije trap in de kruising, was fraai. "Een fantastisch doelpunt, ik ben heel blij voor hem." Een verklaring voor de ommekeer had de middenvelder niet. "We werden gewoon wakker. We hebben de punten ook hard nodig", zo keek hij vast vooruit op een mogelijke puntenaftrek vanwege de financiële warboel bij de club.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner