03.04.2016 16:02

Foor niet bezig met avontuur volgend seizoen

Milot Rashica (m.) probeert het Navarone Foor (l.) lastig te maken tijdens de Gelderse burenruzie tussen NEC en Vitesse. (03-04-2016)
Milot Rashica (m.) probeert het Navarone Foor (l.) lastig te maken tijdens de Gelderse burenruzie tussen NEC en Vitesse. (03-04-2016)

Navarone Foor heeft bij NEC een aflopend contract. De middenvelder is belangrijk bij de Nijmegenaren, maar vertrekt toch hij bij de club waar hij grotendeels de jeugdopleiding doorliep. Met een volgend avontuur houdt Foor zich nog niet bezig.

"Nog niet, eerst de competitie afwachten. Nee, dit kan je aan mijn management vragen. Ik zie wel wat er komen gaat. Ik focus me nu op de wedstrijden, zoals vandaag. Die drie punten zijn gewoon heerlijk", doelt de middenvelder voor de camera's van FOXSports op de overwinning op aartsrivaal Vitesse.

Als echte jongen van de club, weet hij als geen ander dat dit een gevoelige overwinning is bij de achterban. "Dit is iets groots voor de club. We hebben hard gewerkt als team en de drie punten zijn het belangrijkste. De sfeer was fantastisch. Ik was er op het laatst nog wel bang voor, toen die vrije trap erin ging. Toen dacht ik: we moeten volhouden. Het was natuurlijk billenknijpen, maar de verdedigers hebben hun werk goed gedaan, daar ben ik trots op."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner