04.04.2016 16:01

Fernandez krijgt zes duels om zich te bewijzen

Miloš Zukanović (l.) van NAC Breda komt in het veld voor Guyon Fernandez (r.) en maakt zijn debuut tegen Willem II. (25-01-2015)
Miloš Zukanović (l.) van NAC Breda komt in het veld voor Guyon Fernandez (r.) en maakt zijn debuut tegen Willem II. (25-01-2015)

Guyon Fernandez krijgt bij Stal Dniprodzerzhynsk zes wedstrijden om zich te bewijzen. De aanvaller tekende maandag een contract bij Stal Dniprodzerzhynsk tot het einde van het seizoen.

Fernandez krijgt bij Stal Dniprodzerzhynsk te maken met een Nederlandse trainer. Erik van der Meer staat sinds januari aan het roer bij Stal Dniprodzerzhynsk. "Voor de beker gaat hij sowieso starten", aldus Van der Meer tegenover Voetbal International. "De heenwedstrijd tegen Dnipro hebben we met 3-0 verloren. Aangezien de kans op een plaats in de halve finale niet groot is, is die wedstrijd een goede gelegenheid te zien waar Guyon momenteel staat."

"Hij maakt een gretige indruk", vervolgt de coach. "Al kun je wel zien dat hij een tijdje geen wedstrijden heeft gespeeld, honderd procent fit is Guyon nog niet. Maar dat risico durf ik wel met hem aan. In het verleden heeft hij bewezen een bal vast te kunnen houden en goals te kunnen maken. Dit seizoen speelt Stal nog maar zes wedstrijden. In die periode moeten we kijken of het van beide kanten bevalt en of we daarna eventueel met elkaar verder gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner