06.04.2016 11:41

Di María: "Ibrahimović slaagt overal"

Zlatan Ibrahimović (l.) weet de bal net voor de voeten van Jérémy Toulalan weg te tikken tijdens AS Monaco - Paris Saint-Germain. (30-08-2015)
Zlatan Ibrahimović (l.) weet de bal net voor de voeten van Jérémy Toulalan weg te tikken tijdens AS Monaco - Paris Saint-Germain. (30-08-2015)

Alles wijst erop dat Zlatan Ibrahimović bezig is met zijn laatste maanden bij Paris Saint-Germain. Het contract van de Zweedse spits loopt af en er is voldoende belangstelling uit het buitenland. Ook Engelse clubs zouden interesse hebben in de diensten van Ibrahimović. Teamgenoot Ángel Di María verwacht dat zijn teamgenoot ook in Engeland indruk zal maken.

"Spelers met zijn vaardigheden kunnen het overal maken", zo begint Di María zijn verhaal in gesprek met de Daily Express. "Hij heeft in de Nederlandse, de Spaanse en de Italiaanse competitie gespeeld en nu speelt hij in Frankrijk. Dat toont aan waartoe hij in staat is. In ieder land heeft hij de landstitel gewonnen. Hij kan overal slagen, vanwege zijn kwaliteit en zijn persoonlijkheid", zijn de lovende woorden van Di María, die het zelf moeilijk had in Engeland.

De Argentijns international is onder de indruk van de oud-Ajacied en rekent hem tot de categorie wereldspelers: "Ik heb het geluk gehad dat ik met de allerbeste voetballers heb mogen samenspelen. Sommigen bekeek ik altijd op tv of kende ik van videogames. Zlatan is er daar een van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner