09.04.2016 18:49

Qazaishvili vervangt geblesseerde Nathan

Valeri Qazaishvili (#10) krijgt na het scoren van de 0-2 tijdens het competitieduel met FC Groningen de felicitaties van zijn ploeggenoten (20-03-2016).
Valeri Qazaishvili (#10) krijgt na het scoren van de 0-2 tijdens het competitieduel met FC Groningen de felicitaties van zijn ploeggenoten (20-03-2016).

Rob Maas en Henk Fraser, trainers van respectievelijk Vitesse en ADO Den Haag, hebben besloten om hun elftallen zo veel mogelijk intact te houden. Alleen Maas had te maken met een noodgedwongen wissel.

De enige wisseling die Vitesse-trainer Rob Maas heeft aangebracht in zijn elftal is het inbrengen van Valeri Qazaishvili. De Georgiër start in de basis doordat Nathan niet fit genoeg is om te beginnen in het duel met ADO Den Haag. De rest van Vitesses elftal is identiek aan het team dat speelde in de met 2-1 verloren Gelderse derby tegen NEC. Zo beginnen Dominic Solanke en Milot Rashica in de aanval en zien we spelers als Marvelous Nakamba en Shiran Yeini terug op het middenveld.

ADO begint ongewijzigd aan het duel in Arnhem. De geelgroenen kwamen weliswaar niet verder dan een 0-1 nederlaag in eigen huis tegen FC Groningen, maar dat is voor trainer Henk Fraser geen reden geweest om aanpassingen aan te brengen in zijn elftal. Daardoor vormen Édouard Duplan, Ruben Schaken en Mike Havenaar wederom de aanval, terwijl Tyronne Ebuehi, Tom Beugelsdijk, Wilfried Kanon en Aaron Meijers in de verdediging staan.

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner