09.04.2016 19:07

Tweede keus Paris Saint-Germain wint ook

Zonder bijna alle sterren heeft Paris Saint-Germain zaterdag weer een overwinning mogen bijschrijven in de Franse competitie. De kampioen zegevierde bij En Avant Guingamp met 2-0, dankzij twee doelpunten van de Braziliaanse aanvaller Lucas Moura.

Trainer Laurent Blanc had bijna al zijn vaste krachten thuisgelaten, met het oog op de return dinsdag in de kwartfinale van de Champions League tegen Manchester City. Gregory van der Wiel had in de 'fantasieopstelling' wel een basisplaats, net als onder anderen middenvelder Blaise Matuidi (geschorst voor de return) en doelman Kevin Trapp. Zij werden omringd door spelers die normaal gesproken amper aan bod komen.

Tegenvaller voor de Franse kampioen was het uitvallen van Trapp. De Duitse keeper raakte in de eerste helft geblesseerd aan zijn been en liet zich in de rust vervangen. Onduidelijk is of Trapp tegen Manchester City kan meedoen.