10.04.2016 11:36

Vlaar start in de basis tegen sc Heerenveen

AZ Alkmaar kan zondagmiddag weer een beroep doen op Ron Vlaar. De mandekker van AZ raakte onlangs geblesseerd en miste daardoor de interlands van Oranje, maar kan zondagmiddag tegen sc Heerenveen weer spelen.

SC Heerenveen-trainer Foppe de Haan heeft in vergelijking tot het competitieduel met Roda JC Kerkrade (2-1 overwinning) één wijziging doorgevoerd. Luciano Slagveer had tegen Roda JC nog een basisplaats, maar start zondagmiddag tegen AZ op de bank. Joey van den Berg keert terug in het basiselftal, waardoor Sam Larsson als linksbuiten zal spelen.

AZ-trainer John van den Brom kan zondagmiddag weer een beroep doen op Vlaar. De robuuste mandekker viel voor de interlandperiode geblesseerd uit en miste vorige week ook het duel met PSV (4-2 nederlaag), maar tegen de Friesen keert Vlaar terug in de basis. Pantelis Hatzidiakos is daardoor zijn basisplaats kwijt. Ook Ben Rienstra en Dabney dos Santos starten zondagmiddag niet. Stijn Wuytens en Alireza Jahanbakhsh krijgen tegen sc Heerenveen het vertrouwen van Van den Brom.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner