11.04.2016 16:34

Grootscholten volgt Hertog op bij Feyenoord

Richard Grootscholten is de nieuwe hoofd jeugdopleiding van Feyenoord. Hij tekent een contract voor twee seizoenen bij de Rotterdammers en is de opvolger van Damien Hertog.

"Ik ben een blij man", vertelt Grootscholten op de clubsite van de Rotterdammers. "Vanaf het eerste gesprek was het gevoel van beide kanten goed. Ik zie in deze nieuwe rol een grote uitdaging, die bovendien bij mij past. Feyenoord is een topclub met ambitieuze plannen voor onder meer de Academy, daar wil ik met mijn ervaring een bijdrage aan gaan leveren."

"Ik ga me allereerst richten op inhoudelijke zaken en het leren kennen van de mensen en de organisatie", vervolgt Grootscholten. "Waar ik vooral naar uitkijk, is om samen met al die mensen die zich voor deze club inzetten iets te bereiken. Het streven moet zijn om in alles de beste te willen zijn."

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de aanstelling van Grootscholten. "Met zijn kwalificaties en schat aan ervaring is Richard in onze ogen de juiste man voor deze functie. We hebben de afgelopen periode zeer goede gesprekken met elkaar gevoerd en we zijn van mening dat Richard met zijn expertise iets kan toevoegen aan onze Academy. Ik kijk uit naar de samenwerking."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner