11.04.2016 18:36

"Bundesliga de juiste bestemming voor Milik"

Met een zeer subtiele stift schakelt Arkadiusz Milik (r.) in één klap drie NEC'ers uit en scoort hij de 1-0 in de ArenA. (13-03-2016)
Met een zeer subtiele stift schakelt Arkadiusz Milik (r.) in één klap drie NEC'ers uit en scoort hij de 1-0 in de ArenA. (13-03-2016)

De prestaties van Arkadiusz Milik blijven ook buiten Nederland niet onopgemerkt. Landgenoot en voormalig VfL Wolfsburg-speler Andrzej Juskowiak denkt dat de spits prima uit de voeten kan in de Bundesliga. De teller staat dit seizoen op 21 doelpunten en twaalf assists.

"Arek heeft een weinig succesvolle periode gekend bij FC Augsburg en Bayer Leverkusen, maar is intussen een veel betere speler geworden. Hij is volwassen en heeft meer vertrouwen. Hij maakt zijn beste seizoen ooit door bij een heel goede club en als hij terugkeert naar de Bundesliga, begint hij daar weer met een schone lei. Ik denk dat de Bundesliga de juiste bestemming voor Arek is", vertelt Juskowiak aan SportoweFakty.

"Wolfsburg zou bijvoorbeeld een goede club voor Arek zijn. Wolfsburg heeft moeite met scoren en als Arek zo doorgaat, dan zou hij ongelooflijk snel een ster kunnen worden bij Wolfsburg." Het contract van de Pool loopt in Amsterdam nog door tot de zomer van 2019. Bovendien is Milik al gelinkt aan clubs als Bayern München, Leicester City, Internazionale en Olympique Marseille.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner