14.04.2016 11:46

Streppel: "We hebben er alle vertrouwen in"

Willem II-trainer Jurgen Streppel geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens het competitieduel FC Utrecht - Willem II. (21-02-2016)
Willem II-trainer Jurgen Streppel geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens het competitieduel FC Utrecht - Willem II. (21-02-2016)

Jurgen Streppel heeft vertrouwen in zijn ploeg en denkt niet dat Willem II aan het einde van het seizoen play-offs om promotie/degradatie moet spelen. Nummer vijftien Willem II heeft net als nummer zestien Excelsior 25 punten, maar de Tilburgers hebben een beter doelsaldo.

Willem II speelt nog tegen ADO Den Haag, SC Cambuur, Feyenoord en Roda JC Kerkrade. "We hebben er alle vertrouwen in, zo spelen we ook", aldus Streppel tegenover Voetbal International. "Het is geen aangeschoten wild dat je ziet. Tot op de laatste speeldag zal het spannend blijven. Het kan gewoon een heel mooi slot zijn. Als wij het redden op de laatste speeldag, dan is het een heel groot feest."

Willem II-aanvaller annex middenvelder Nick van der Velden sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer. "Op basis van kwaliteit moeten wij Excelsior onder ons kunnen houden. We hebben veel tegenslagen gehad, maar ik weet honderd procent zeker dat het goedkomt", aldus Van der Velden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner