16.04.2016 16:07

Kramer fel: "Een doelpunt is een doelpunt"

Michiel Kramer maakt opvallend veel doelpunten buitenshuis. De spits van Feyenoord maakte van zijn dertien competitietreffers er slechts drie in de eigen Kuip.

"Het boeit mij helemaal niet", reageerde de aanvaller. "Een doelpunt is een doelpunt, binnen of buiten De Kuip. En als je naar mijn loopbaan kijkt, zie je dat ik in mijn eerste seizoen bij een nieuwe club altijd minder draai dan in het tweede seizoen. Als ik straks tussen de vijftien en twintig doelpunten heb gemaakt, kan ik tevreden zijn."

Bij zijn vorige club ADO Den Haag gebeurde dit ook. "Daar riepen mensen dat ik alleen maar op kunstgras (15 van de 17 goals, red.) kon scoren en niet op gewoon gras. Of in het laatste kwartier. Zo is er altijd wel iets, toch? Uit en thuis, het had net zo goed andersom kunnen zijn. Maar het is voor de kranten om daar over te schrijven, ik zou de reden echt niet weten."

"Ik moet altijd maar het ongelijk van mensen bewijzen", ging hij verder tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar ik heb dit seizoen ook in de spiegel gekeken en ben bijvoorbeeld meer arbeid gaan leveren. En toen er veel kritiek kwam maakte ik vaak een belangrijke goal", aldus Kramer.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner