16.04.2016 17:53

Oliynyk krijgt basisplaats tegen Heracles

Lucas Andersen (l.) moet in de achtervolging bij Denys Oliynyk (r.) tijdens het competitieduel Vitesse - Willem II. (27-02-2016)
Lucas Andersen (l.) moet in de achtervolging bij Denys Oliynyk (r.) tijdens het competitieduel Vitesse - Willem II. (27-02-2016)

Denys Oliynyk staat in de basis als Vitesse het zaterdagavond opneemt tegen Heracles Almelo. Het is de enige wijziging in de basiself van Vitesse.  De opstelling van Heracles kent geen verrassingen. 

De basisplaats van Oliynyk, die een week eerder nog verantwoordelijk was voor de late gelijkmaker tegen ADO Den Haag, gaat ten koste van Lewis Baker. Verder ziet Vitesse-trainer Rob Maas geen redenen om zijn basisteam te wijzigen, ondanks de teleurstellende 2-2 in eigen huis tegen de Hagenezen. Op de Arnhemse bank ontbreekt Arnold Kruiswijk. De routinier is hersteld van zijn blessure, maar is nog niet wedstrijdfit genoeg om te kunnen spelen.

John Stegeman, trainer van Heracles, ziet na de 1-3 overwinning op bezoek bij Excelsior geen redenen om zijn elftal te wijzigen en doet dit dan ook niet. Tegen Vitesse kan Stegeman, net als tegen Excelsior, geen beroep doen op Tim Breukers, Bas Sibum, Gonzalo García en Dario Vujičević. Zij kampen alle vier met een blessure.

Het treffen tussen Vitesse en Heracles volg je hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner