19.04.2016 11:02

Casillas blijft gewoon bij FC Porto

Iker Casillas laat van zich horen tijdens het Europa League-duel Borussia Dortmund - FC Porto. (18-02-2016)
Iker Casillas laat van zich horen tijdens het Europa League-duel Borussia Dortmund - FC Porto. (18-02-2016)

Iker Casillas is niet van plan om aankomende zomer te vertrekken bij FC Porto. De Spaanse doelman werd in verband gebracht met een transfer naar de Major League Soccer, maar de doelman is niet van plan om te vertrekken.

Casillas verruilde afgelopen zomer Real Madrid voor FC Porto, maar desondanks wordt er regelmatig gespeculeerd over de toekomst van de Spaanse doelman bij de Portugese topclub. Casillas heeft weliswaar een basisplaats bij FC Porto, maar weet nog niet echt te imponeren in de Portugese competitie. Hij werd dan ook in verband gebracht met een transfer naar de Major League Soccer, waar hij in New York zou gaan spelen. Maar Casillas blijft voorlopig gewoon in Portugal.

"Ik vertrek niet naar New York", aldus de Spaanse sluitpost van FC Porto in gesprek met Sport. "Ik denk dat ik mijn contract bij FC Porto ga uitdienen. Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat ik tot de zomer van 2018 voor FC Porto blijf spelen." Casillas heeft nog een contract tot medio 2017 bij FC Porto, maar de Portugese club heeft een optie in het contract staan om te verlengen tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner