19.04.2016 15:55

Weghorst ondanks blessure tegen Feyenoord

Wout Weghorst komt met lichte voetklachten gewoon in actie tegen Feyenoord. De spits van Heracles Almelo is ondanks de kwetsuur inzetbaar tegen de Rotterdammers. Woensdagavond staan beide ploegen tegenover elkaar.

Heracles hoopt de stijgende lijn van de afgelopen speelronden vast te houden. Daardoor is de vierde plek in de Eredivisie nog in zicht voor de mannen van trainer John Stegeman. Deelname aan de play-offs voor Europees voetbal kan de Almeloërs haast niet meer ontgaan. 

"We staan er goed op, het oogt fit. We kijken er naar uit om tegen Feyenoord te gaan spelen. Tegen topclubs spelen is altijd speciaal en bijzonder. Hopelijk kunnen we er met steun van de aanhang een mooi gevecht van maken", reageert Stegeman op een persconferentie.

Feyenoord speelt zondag de bekerfinale tegen FC Utrecht. Toch verwacht Stegeman een fanatieke tegenstander. "Ik neem aan dat ze alles op alles zetten om die derde plaats veilig te stellen. Ik kan me niet voorstellen dat spelers al bezig zijn met de bekerfinale."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner