20.04.2016 10:28

Maas wijt nederlaag aan gebrekkige afronding

Rob Maas was na afloop van de 2-0 nederlaag bij PSV redelijk tevreden over het spel van zijn Vitesse. Wel baalde hij ervan dat de ploeg de kansen die het kreeg niet wist te benutten.

"In deze wedstrijd konden we grote fases domineren, alleen de kansen die we kregen maken we niet af. Verder staat het goed. Achterin hebben we een goed fundament en ik heb er alle vertrouwen in dat we ook weer scherper voor de goal zullen worden. We groeien in het seizoen en ik vind het jammer dat er nog maar twee wedstrijden te gaan zijn", aldus Maas.

Vitesse zal hopen dat de club nog wel meer wedstrijden gaat spelen dit seizoen. In de resterende wedstrijden, begin mei tegen FC Utrecht en FC Twente, zullen de Arnhemmers goede resultaten nodig hebben om kans te houden op de play-offs voor Europees voetbal. De nederlaag van dinsdagavond heeft die kansen echter geen goed gedaan. Tegen Utrecht mist de ploeg bovendien Kevin Diks, Maikel van der Werff en Sheran Yeini, het drietal kreeg in Eindhoven geel en is geschorst. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner