21.04.2016 09:31

Elia baalt van slaapmomenten bij Feyenoord

Eljero Elia is niet blij met de twee tegentreffers die Feyenoord woensdagavond te verwerken kreeg tegen Heracles Almelo (2-2). Elia hoopt op scherpte bij Feyenoord tijdens de bekerfinale.

"We hebben getoond dat we deze wedstrijd wilden winnen", aldus Elia tegenover FOX Sports. "We hadden echter wel twee slaapmomenten en dat kunnen we ons niet permitteren in de finale. We moeten onszelf niet in de problemen brengen."

Elia fungeerde woensdagavond als aangever bij de 1-1 van Michiel Kramer en scoorde zelf de 2-2 na een fout van Heracles Almelo-verdediger Wout Droste. "Dat zijn situaties die vaker voorkomen. Vaak staat een linksbuiten dan te slapen, maar dat zijn momenten dat ik sneller bij de goal moet zijn, dat ik in scoringspositie kan komen."

De vleugelaanvaller is tevreden over zijn eigen vorm. "De laatste weken gaat het beter. Ik moet dit proberen vol te houden. Ik denk dat we met een lekker gevoel naar de finale toewerken. Iedereen is fit gebleven. Nu focussen we honderd procent op de finale. We gaan alles geven en knokken en hopelijk staan we dan de volgende dag op de Coolsingel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner