21.04.2016 10:48

Matchwinner Vermeij rekent op play-offs

Vincent Vermeij (r.) viert één van zijn twee treffers tijdens het competitieduel FC Utrecht - De Graafschap (20-04-2016).
Vincent Vermeij (r.) viert één van zijn twee treffers tijdens het competitieduel FC Utrecht - De Graafschap (20-04-2016).

Vincent Vermeij denkt dat De Graafschap actief zal zijn in de play-offs om promotie/degradatie. Woensdagavond wonnen de Superboeren met 2-0 van FC Utrecht, waardoor De Graafschap nu een voorsprong van vijf punten heeft op SC Cambuur.

Vermeij nam tegen FC Utrecht beide treffers voor zijn rekening. "Dat was lekker", aldus de spits van de Achterhoekers in gesprek met Omroep Gelderland. "De punten zijn hard nodig." De kans lijkt groot dat directe degradatie ontlopen zal worden. "Dat gevoel heerst nu wel een beetje in de groep."

"Bij mijzelf ook", vervolgt Vermeij, die weet dat SC Cambuur donderdagavond tegen Willem II speelt. "Ik denk dat het vooral afwachten is wat Cambuur doet. Als ze donderdagavond geen punten pakken, dan is het toch vrijwel zeker." De boomlange aanvaller genoot van zijn tweede treffer. Een fraaie kopbal. "Dat is een goal die ik niet snel zal vergeten", aldus Vermeij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner