22.04.2016 11:02

Wuytens: "Het was niet altijd even mooi"

Dennis van der Heijden (r.) wint het kopduel van Stijn Wuytens tijdens de competitiewedstrijd ADO Den Haag - AZ. (21-04-2016)
Dennis van der Heijden (r.) wint het kopduel van Stijn Wuytens tijdens de competitiewedstrijd ADO Den Haag - AZ. (21-04-2016)

Stijn Wuytens is van mening dat AZ donderdag een verdiende overwinning op ADO Den Haag heeft geboekt. Niet Vincent Janssen, maar Dabney dos Santos en Markus Henriksen zorgden voor de doelpunten in de 1-2 overwinning van AZ.

"Het was een heel gekke wedstrijd", zegt Wuytens in gesprek met het televisiekanaal van AZ. "Wij waren niet goed in de laatste fase, met slordige voorzetten. Daar hadden we ADO pijn mee kunnen doen, maar dat hebben we nagelaten."

"De drie punten zijn binnen, daar zijn we voor naar Den Haag gegaan. Het was niet altijd even mooi, maar deze winst is wel belangrijk", vervolgt de verdediger. "We moeten nu hopen dat Feyenoord de beker pakt. Dan is het aan ons om het dit seizoen zonder play-offs af te maken."

Wint Feyenoord de beker en houdt AZ de vierde plaats vast, dan plaatst het team van trainer John van den Brom zich voor Europees voetbal. Wint FC Utrecht de bekerfinale, dan speelt AZ hoogstwaarschijnlijk de play-offs om Europees voetbal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner