22.04.2016 15:38

Heraclied Bruns droomt van Europees voetbal

Thomas Bruns (l.) ontsnapt aan de aandacht van Shiran Yeini, die nog wel met wat trekwerk aan de bal probeert te komen. (16-04-2016)
Thomas Bruns (l.) ontsnapt aan de aandacht van Shiran Yeini, die nog wel met wat trekwerk aan de bal probeert te komen. (16-04-2016)

Heracles Almelo is nog volop in de race voor Europees voetbal. De mannen van John Stegeman hebben de play-offs bijna binnen, maar ook directe plaatsing voor de Europa League behoort tot de mogelijkheden. Thomas Bruns gelooft heilig in dat doel.

"Zondag weten we meer", doelt Bruns op de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht. In gesprek met TC Tubantia spreekt de middenvelder over dat felbegeerde ticket: "Stel dat we vierde worden. Als we dan wat eerder terug moeten komen van vakantie omdat we Europa in gaan, heb ik dat er heel graag voor over. Met nog vijf duels te gaan zeiden we tegen elkaar: vanaf nu zijn het allemaal finales."

Heracles maakt een uitstekend seizoen door. En het huidige succes smaakt naar meer, aldus Bruns. "Alleen de play-offs is niet tastbaar. We gaan voor dat ticket. Het zou de eerste keer zijn in de historie van de club dat Heracles Europees voetbal haalt. Dat wil je toch meemaken? Dan mogen we op het hoogste niveau wedstrijden spelen, in Europa. Daar droomt elke voetballer van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner