22.04.2016 19:59

De Mos gelooft niet meer in titel voor PSV

Luuk de Jong baalt van zijn gemiste kans tijdens de wedstrijd PSV - Willem II. (09-04-2016)
Luuk de Jong baalt van zijn gemiste kans tijdens de wedstrijd PSV - Willem II. (09-04-2016)

Aad de Mos acht de kans klein dat PSV dit seizoen de landstitel verovert. De Eindhovenaren staan met nog twee wedstrijden te spelen in punten gelijk met Ajax, maar hebben een minder doelsaldo. Volgens De Mos was het dit seizoen allemaal 'te lief en te braaf' bij PSV.

De Mos vindt dat bij Phillip Cocu het gif ontbreekt dat Frank de Boer wel heeft. "Die kan dan zeggen: Bazoer, ga jij maar op de bank zitten. Hij pakt er eentje uit om te laten voelen dat zij ook schuldig zijn. Bij PSV is het allemaal met de mantel der liefde bedekt", zegt de tv-analist tegenover Omroep Brabant.

PSV-icoon René van de Kerkhof is het eens met De Mos. "Je moet eens een keer buiten de groep staan. Ook eens een keer zeggen: luister, afgelopen weekend was het echt knudde met jou. Dat mag je ook in een groep zeggen, waar de spelers gewoon bij zijn."

De Eindhovenaren nemen het in de laatste twee speelrondes nog op tegen SC Cambuur (thuis) en PEC Zwolle (uit). Ajax, dat een doelsaldo van plus zes heeft ten opzichte van PSV, speelt nog tegen FC Twente (thuis) en De Graafschap (uit).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner