23.04.2016 10:06

Letschert: "Kramer is wel een kwalletje"

Timo Letschert probeert zijn teamgenoten iets duidelijk te maken tijdens de wedstrijd NEC Nijmegen - FC Utrecht. (22-11-2015)
Timo Letschert probeert zijn teamgenoten iets duidelijk te maken tijdens de wedstrijd NEC Nijmegen - FC Utrecht. (22-11-2015)

Timo Letschert heeft een uitgesproken mening over Michiel Kramer. De verdediger van FC Utrecht heeft geen al te hoge pet op van de daden van de Feyenoord-spits. "Kramer is wel een kwalletje natuurlijk."

"Het is de zoveelste keer dat hij misschien wordt geschorst, maar dat hij toch kan spelen. Wat dat betreft is het een beetje een vermoeiend verhaal met die Kramer", vervolgt de mandekker van FC Utrecht in gesprek met De Telegraaf. De twee spelers zullen aanstaande zondag elkaars directe tegenstanders zijn in de bekerfinale.

De aanvaller had zich eigenlijk moeten melden in Zeist om de zaak Etiënne Reijnen te bespreken. In het duel met FC Groningen pakte kramer Reijnen bij de keel. Doordat laatstgenoemde ziek was, werd de zaak uitgesteld. Dit jaar werd Kramer al eerder op het matje geroepen door opstootjes met Ramon Zomer, Wout Weghorst en Ted van de Pavert.

Letschert is van plan om zich niet uit te laten lokken door de van ADO Den Haag overgekomen spits. "Het boeit me vrij weinig wat voor fratsen hij uithaalt in het veld. Ik concentreer me volledig op mijn eigen prestatie. Daar moet mijn focus liggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner