23.04.2016 11:52

Haller: "Wil iets teruggeven aan FC Utrecht"

Sébastien Haller staat volop in de belangstelling van clubs en kan dus in de zomer een transfer maken. De Fransman wil dat wel met een goed gevoel doen en het winnen van de KNVB-bekerfinale zou een mooie afsluiter zijn.

"Ik wil zeker iets teruggeven aan FC Utrecht. Dankzij FC Utrecht heb ik me zo goed kunnen ontwikkelen en daar ben ik heel dankbaar voor. Het zou perfect zijn wanneer ik als dank daarvoor de beker naar Utrecht kan halen", geeft de aanvaller aan in gesprek met De Telegraaf.

De Fransman staat naar eigen zeggen voor de belangrijkste wedstrijd in zijn carrière. "Mijn broer, zus en een aantal vrienden komen over uit Frankrijk om mij te zien spelen. Het is mijn droom als spits om te scoren in de finale en beslissend te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat wij de kwaliteit hebben om van Feyenoord te winnen. De manier waarop we tegen onder meer PSV en Ajax hebben gespeeld, geeft ons heel veel vertrouwen."

Haller is bezig aan een uitstekend seizoen en scoorde al zeventien keer in 31 Eredivisie duels. Daarnaast is de sterke spits met vijf doelpunten ook gedeeld topscorer, met Patrick Gerritsen van Excelsior '31, in het bekertoernooi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner