23.04.2016 23:01

Paris Saint-Germain wint ook Franse beker

Paris Saint-Germain heeft voor het derde jaar op rij de Coupe de la Ligue gewonnen. In de finale van het Franse bekertoernooi was de landskampioen zaterdag in het Stade de France te sterk voor Lille OSC: 2-1. Ángel Di María maakte een kwartier voor tijd het winnende doelpunt.

De Argentijnse aanvaller scoorde toen Paris Saint-Germain net met tien man op het veld stond. Enkele minuten eerder was middenvelder Adrien Rabiot met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. Gregory van der Wiel ontbrak in de selectie van trainer Laurent Blanc.

Javier Pastore, landgenoot van Di María, had de Franse topclub kort voor rust op voorsprong gezet. Lille kwam aan het begin van de tweede helft langszij via Djibril Sidibe, maar Di Maria bezorgde de tien Parijzenaars weer een beker.