28.04.2016 09:27

Lamprou baalt:"Heeft ons dure punten gekost"

Voor Willem II wordt het nog een spannend slot van de competitie. De Tilburgers staan slechts op doelsaldo op de veilige vijftiende plaats, boven Excelsior. Zondagmiddag wacht Feyenoord.

Kostas Lamprou, doelman van de Brabanders, hoopt op scherpte bij zijn ploeg. "Het is natuurlijk niet zo dat we er zomaar van uitgaan dat het allemaal wel goedkomt, of dat we wedstrijden ingaan om ze niet te winnen", vertelde hij aan Voetbal International. 

"De wil is er altijd wel, maar soms vond ik ons gewoon niet scherp genoeg op bepaalde details", ging de 24-jarige Griek verder met zijn verhaal. "Bij standaardsituaties met je man meelopen en er alles aan doen om de bal weg te werken bijvoorbeeld. Dat heeft ons dure punten gekost."

Volgens de sluitpost heeft het aanstaande vertrek van trainer Jurgen Streppel niets te maken met de tegenvallende resultaten. De oefenmeester verkast naar sc Heerenveen deze zomer. "De trainer is iemand die iedereen altijd scherp wil houden. Daarin is hij totaal niet veranderd sinds bekend is geworden dat hij naar Heerenveen gaat." 

"Ik heb al eerder gezegd: hij gaat zijn eigen weg, maar dat is pas na dit seizoen. Hij ligt goed in de groep en wil er alles aan doen om Willem II te behouden voor de Eredivisie. Dus het vertrouwen in Streppel is er zeker", aldus Lamprou.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner