29.04.2016 21:02

Update: Feyenoord accepteert straf Kramer

Michiel Kramer kan vervroegd op vakantie. De spits heeft een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, gekregen voor zijn gedrag in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen (1-1).

In het duel met de Groningers greep de spits van Feyenoord verdediger Etiënne Reijnen bij de keel. De aanvaller kreeg hiervoor in de wedstrijd geen rode kaart gepresenteerd, maar werd dus wel gestraft door de KNVB aan de hand van televisiebeelden.

Kramer kreeg in de slotfase van het gelijkspel met de Groningers de gele kaart na een incident met Etiënne Reijnen en Rasmus Lindgren, maar is dus niet bestraft voor het 'bij de keel grijpen' van een tegenstander.

Kramer en Feyenoord kunnen nog tegen de schorsing in beroep gaan. Mochten ze de straf accepteren, dan mist hij de laatste twee wedstrijden van dit seizoen. Na de winst van de KNVB beker afgelopen weekend, is er voor de Rotterdammers echter niets meer om voor te spelen.

Update 29-04-2016: 21:02:02

Feyenoord gaat niet in beroep tegen de straf van Michiel Kramer. Dat betekent dat de Rotterdammers het in de laatste twee wedstrijden van het seizoen moeten stellen zonder de lange spits. "We accepteren de straf. Hij weet dat hij dingen heeft gedaan die niet kunnen", laat Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie weten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner