01.05.2016 20:47

Kashia vindt kwaliteit talenten wel meevallen

Door een pijnlijke 3-1 nederlaag tegen FC Utrecht liep Vitesse flinke schade op in de race voor de play-off plaatsen voor Europees voetbal. Guram Kashia was na afloop van het duel wanhopig en miste passie en strijd. Bovendien is de aanvoerder van mening dat de talenten van Vitesse niet zo goed zijn als wordt beweerd.

"Dit is slecht nieuws en een slecht resultaat. We krijgen de doelpunten tegen uit standaardsituaties Dit is heel pijnlijk. We hebben nog een kleine kans maar zijn afhankelijk van anderen. Ik mis de winnaarsmentaliteit in de club", is de aanvoerder van de Arnhemmers openhartig na afloop van het duel met FC Utrecht.

Rond de jaarwisseling leek alles nog goed te gaan voor Vitesse, maar daarna zakte de ploeg in elkaar. "In de winterstop was ik bezig met de derde plaats", gaat Kashia verder tegenover Voetbal International. "Onze standaard lag bijzonder hoog. We hebben onszelf in deze situatie gemanoeuvreerd. Ik ben teleurgesteld en boos, maar dat wil ik niet laten zien. Maar wat moet ik nu zeggen? Ik kan niks zeggen. Ik wil niet negatief zijn, maar ook niet positief. Dit is niet de positie waar ik wil staan en ook niet waar Vitesse hoort."

De aanvoerder vraagt zich vervolgens hardop af of de talenten van Vitesse wel zo goed zijn als men zegt. "Ik wijs niet naar anderen. Jij zegt dat we een talentvolle groep hebben. Ik zie de cijfers niet. Vitesse staat tiende. Als je in het rechterrijtje staat, heb je niet zoveel talenten. Dat is mijn mening. Talenten bepalen wedstrijden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner