01.05.2016 22:40

Maher: "Kijken wat de beste oplossing is"

PSV'ers Adam Maher (l.), Joshua Brenet (m.) en Nicolas Isimat-Mirin (r.) genieten van de 2-0 overwinning op FC Groningen. (16-08-2015)
PSV'ers Adam Maher (l.), Joshua Brenet (m.) en Nicolas Isimat-Mirin (r.) genieten van de 2-0 overwinning op FC Groningen. (16-08-2015)

Adam Maher mocht zondagmiddag in het thuisduel met SC Cambuur weer eens in de basis starten bij PSV. Toch lijkt de band tussen speler en club onherstelbaar te zijn beschadigd en zal de middenvelder hoogstwaarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe club.

Na afloop van de wedstrijd tegen de Friezen, keek Maher alvast vooruit. "We moeten kijken wat de beste oplossing is. Het moet een logische keuze zijn voor mij en de club. We moeten nog praten om te kijken wat de beste keuze is", gaf de oud-speler van AZ aan in gesprek met FOX Sports.

"Ik heb veel te weinig gespeeld, maar dat is ook voetbal. Dit zijn niet de leukste periodes die je doormaakt. Toch heb ik de knop omgezet. Ik ben hard blijven werken en trainen", vervolgde Maher. Verrassenderwijs mocht hij starten tegen Cambuur. "Ik heb tegen de trainer gezegd dat ik er klaar voor was. Gelukkig ging het goed." Maher scoorde de vierde treffer van PSV.

Toon Gerbrands, de algemeen directeur van de Eindhovense club, meende zondagochtend al dat het beter is voor Maher om na dit seizoen bij PSV te vertrekken. "Momenteel is er geen plaats voor hem. Voor hem als mens en sporter zou dat beter zijn", zei Gerbrands bij het praatprogramma De Tafel van Kees.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner