02.05.2016 14:11

Breuer blijft bij Sparta, MacDonald vertrekt

Michel Breuer (l.) duelleert met Gyliano van Velzen (r.) tijdens het competitieduel FC Volendam - Sparta Rotterdam (15-04-2016).
Michel Breuer (l.) duelleert met Gyliano van Velzen (r.) tijdens het competitieduel FC Volendam - Sparta Rotterdam (15-04-2016).

De 35-jarige Michel Breuer speelt ook volgend seizoen voor Sparta Rotterdam. De ervaren verdediger heeft een akkoord met Sparta bereikt om zijn carrière met één seizoen te verlengen. Sherjill MacDonald zal Sparta echter verlaten.

"Het afgelopen seizoen is Michel Breuer van grote waarde geweest voor het team", aldus Sparta-trainer Alex Pastoor op de clubsite van de Rotterdammers. "Als aanvoerder van Sparta Rotterdam was hij een vaste waarde in het elftal en nam hij altijd het voortouw. Deze op-en-top professional is een voorbeeld voor alle spelers."

In tegenstelling tot Breuer blijft MacDonald niet bij Sparta. "Sherjill heeft zich op een professionele en uiterst positieve manier ingezet voor het eindresultaat van dit voetbalseizoen. Hoogtepunt was uiteraard zijn bevrijdende treffer in de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax. We bedanken Sherjill voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan", aldus Pastoor.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner