03.05.2016 13:52

De Boer: "Fischer hele week goed getraind"

Fischer juicht nadat hij de 3-0 maakt tegen FC Twente. (01-05-2016)
Fischer juicht nadat hij de 3-0 maakt tegen FC Twente. (01-05-2016)

Viktor Fischer is na een hele korte afwezigheid weer helemaal terug bij Ajax. De vleugelspeler werd tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht nog naar de tribune verbannen door Frank de Boer maar scoorde weer tegen Twente.

De Deen speelde een paar dagen voor de wedstrijd tegen Utrecht zeer teleurstellend met Jong Ajax tegen Sparta Rotterdam. Ook op de trainingen was De Boer wat teleurgesteld over de inzet van Fischer. Tegen FC Twente mocht hij weer invallen en scoorde hij vrijwel direct de 3-0 voor Ajax.  "Je wist bijna zeker dat het een goal zou worden. Ik heb hem de hele week goed zien trainen en daarom liet ik hem invallen. Dat was een beloning, net als het doelpunt", zegt de trainer tegen de clubtelevisie.

De Boer sprak de Deen laatst aan over zijn houding en instelling binnen de club. De trainer is blij om te zien dat het gesprek effect heeft gehad. "Het was een heel goed gesprek en ik heb in de twee weken daarna gezien dat hij opfleurde. We zijn blij dat Viktor het schakeltje heeft gevonden, zoals wij dat noemen", besluit de trainer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner