05.05.2016 16:20

Héctor Moreno en Arias houden hoop op titel

Het ziet er naar uit dat PSV niet voor het tweede seizoen op rij de landstitel weet binnen te slepen. De Eindhovenaren staan gelijk met Ajax, maar hebben een slechter doelsaldo. Santiago Arias en Héctor Moreno houden echter hoop.

"We kunnen een geweldige dag hebben, dat alles perfect loopt. Het is mogelijk, alles kan", vertelt Moreno in gesprek met FOX Sports. Als de Amsterdammers op bezoek bij De Graafschap winnen, moet de ploeg van Phillip Cocu PEC Zwolle met ruime cijfers verslaan. "We hebben nog een beetje hoop", steunt Arias zijn teamgenoot.

Moreno beseft maar al te goed waar de Eindhovenaren het hebben laten liggen dit seizoen. "We moeten leren constant te zijn. In de Champions League en grote wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord hebben we het heel goed gedaan, maar tegen de kleine ploegen hebben we te relaxed gespeeld en te veel goals weggegeven."

Een aantal maanden geleden liet aanvoerder Andrés Guardado optekenen niet naar doelpunten maar naar punten te kijken. Dat PSV nu het kampioenschap op doelsaldo lijkt mis te lopen, maakt het extra zuur. "Ja, nu wel ja. Eerst dachten we er niet aan, omdat we eerste stonden en het goed ging. Maar ja, op dit moment denken we natuurlijk wel aan het doelsaldo", meent Arias.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner