06.05.2016 13:39

Van Bronckhorst op zoek naar revanche

Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft zijn Feyenoord aanwijzingen tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. (21-02-2016)
Trainer Giovanni van Bronckhorst geeft zijn Feyenoord aanwijzingen tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. (21-02-2016)

Feyenoord is al zeker van de derde plek en Europees voetbal. Dus hebben de Rotterdammers zondag geen reden tot zorgen. Toch wil trainer Giovanni van Bronckhorst vol voor de overwinning gaan, ook omdat de nederlaag op bezoek bij NEC de startsein bleek te zijn voor de slechte reeks van Feyenoord.

"De druk is eraf bij ons, maar we willen in een uitverkocht huis uiteraard het seizoen afsluiten met een overwinning", geeft Van Bronckhorst aan op de persconferentie. Om zijn jongens extra te motiveren nam hij het woord revanche deze week in de mond. "Bij NEC is de reeks met nederlagen begonnen. Het was destijds een flinke tegenslag, omdat je met dat resultaat de winterstop in ging."

De Rotterdamse trainer weet nog niet welke elf spelers hij zondag in de basis zet. Feyenoord mist Kramer, omdat de spits nog een schorsing uitzit. Of Dirk Kuyt voldoende is hersteld van zijn kuitblessure durfde Van Bronckhorst nog niet te zeggen: "Kuyt heeft donderdag meegetraind. De komende dagen moet blijken of hij fit genoeg is voor zondag." Mogelijk grijpt de trainer de kans om in de laatste wedstrijd enkele talenten een kans te geven. "Ik moet nog goed nadenken over mijn basiself. Een aantal jongens staat op scherp zoals Rick Karsdorp. Daar moet ik ook rekening mee houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner