06.05.2016 16:09

Maas duidelijk: "We moeten winnen"

Trainer Rob Maas verlaat tevreden het veld van de GelreDome nadat zijn Vitesse met 3-0 heeft gewonnen van sc Heerenveen. (13-02-2016)
Trainer Rob Maas verlaat tevreden het veld van de GelreDome nadat zijn Vitesse met 3-0 heeft gewonnen van sc Heerenveen. (13-02-2016)

De opdracht voor Vitesse is duidelijk. De mannen van Rob Maas moeten zondag winnen op bezoek bij FC Twente om de laatste kans op plaatsing van de play-offs te grijpen. Dat realiseert ook trainer Rob Maas zich.

"Nog één duel. Wij moeten winnen", vertelt Maas op de officiële clubwebsite. De ploeg uit Arnhem moet zelf winnen van FC Twente en dan hopen dat de ploegen boven Vitesse punten laten liggen. "Als wij hebben gewonnen kunnen we daarna kijken naar wat de andere teams hebben gedaan en zien of we de play-offs gehaald hebben."

FC Twente kent een goede tweede seizoenshelft. Maas weet dat het nog moeilijk wordt voor zijn mannen om zondag de drie punten te pakken. "FC Twente is een gevaarlijke ploeg. Dat ze het na de winterstop zo goed doen zegt wel wat. Het is nog niet gespeeld. We moeten vanaf de eerste minuut scherp zijn."

Vitesse zal in Enschede gesteund worden door een vol uitvak. De selectie en staf betalen de kaarten voor deze belangrijke uitwedstrijd. "We wilden als spelers en staf iets terugdoen voor de supporters. Mooi dat het vak vol zit en we in het stadion gesteund worden door vijfhonderd supporters."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner