09.05.2016 16:42

Van den Berg denkt niet aan terugkeer

Joey van den Berg is niet van plan om alsnog een contract bij sc Heerenveen te tekenen. De middenvelder heeft een aflopende verbintenis en de Friezen besloten in een eerder stadium om de optie in zijn contract om voor één jaar te verlengen niet te lichten.

Heerenveen liet echter doorschemeren dat Van den Berg in een later stadium mogelijk alsnog in aanmerking komt voor een contract. Als de Friese club voor de eerste training geen vervanger heeft gevonden komt Van den Berg weer in beeld, maar de middenvelder heeft daar geen boodschap aan. "Een terugkeer op 18 juni is uitgesloten", aldus Van den Berg tegenover de Leeuwarder Courant. "Ik denk dat ik tegen die tijd wel een andere club heb gevonden."

"Er is genoeg interesse", vervolgt Van den Berg. "Ook van clubs uit de Eredivisie. Ik kan begrijpen dat de club de optie niet wil lichten, maar had vorige week bij de thuiswedstrijd tegen FC Groningen graag afscheid willen nemen van de fans." Technisch manager Hans Vonk begrijpt de frustratie van Van den Berg, maar komt met een passend antwoord. "Dat begrijpen we. Als Joey definitief vertrekt, krijgt hij alsnog een passend afscheid."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner