11.05.2016 16:03

Stegeman: "Maakt niet uit tegen wie je speelt"

Heracles Almelo-trainer John Stegeman staat de pers te woord na afloop van het competitieduel Heracles Almelo - ADO Den Haag (01-05-2016).
Heracles Almelo-trainer John Stegeman staat de pers te woord na afloop van het competitieduel Heracles Almelo - ADO Den Haag (01-05-2016).

Heracles Almelo-trainer John Stegeman is van mening dat het in de play-offs om Europees voetbal niet uitmaakt tegen wie je speelt. De oefenmeester denkt namelijk dat er in de play-offs geen zwakke ploegen aanwezig zijn.

Heracles Almelo start donderdag de play-offs met een wedstrijd tegen FC Groningen. Afgelopen weekend namen de Almeloërs het ook al op tegen FC Groningen (2-1 nederlaag). Donderdag zal Stegeman een aantal wijzingen in zijn basiselftal doorvoeren. "We moeten een aantal spelers missen vanwege een schorsing en ik heb afgelopen weekend een paar mensen rust gegeven. Er zal dus wel een iets ander Heracles in het veld komen."

"We borduren voort op waar we dit seizoen goed in zijn geweest", vervolgt Stegeman op de clubsite van Heracles Almelo. "We moeten alleen nauwkeuriger worden in de eindfase, daar lagen zondag mogelijkheden. In de play-offs zitten allemaal goede ploegen, het maakt dus niet uit tegen wie je speelt. Het is toevallig dat we nu binnen een week drie keer tegen Groningen spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner