11.05.2016 21:14

Ten Hag is ondanks blessures strijdvaardig

Erik ten Hag wil dat zijn FC Utrecht het seizoen goed eindigt. Ook met een aantal absenten in de ploeg is de trainer van mening dat zijn ploeg de play-offs zou moeten kunnen winnen.

Te beginnen met het tweeluik tegen PEC Zwolle, waarvan de eerste wedstrijd donderdagavond in het IJsseldeltastadion wordt afgewerkt. Na mislukte pogingen om eerder Europees voetbal af te dwingen, Utrecht verloor de bekerfinale van Feyenoord en moest op de laatste speeldag de vierde plek aan AZ laten, is dit de laatste kans om dat alsnog te bereiken.  "Vijfde in de competitie, de bekerfinale gehaald, het was een mooi seizoen, maar we willen graag iets tastbaars. We gaan daarom ook naar Zwolle toe om een goal te maken", aldus Ten Hag.

Dat moet wel met een flink gekunstelde achterhoede. In de hoofdstad van Overijssel moet Utrecht naast Sean Kleiber, Jeff Hardeveld en Kevin Conboy, die al lang afwezig zijn, ook zonder Timo Letschert, Ruben Ligeon en Louis Nganioni aan de aftrap verschijnen. Ten Hag ziet het probleem niet. "We hebben een brede selectie en zullen dit gewoon opvangen, zoals we dat het hele seizoen al gedaan hebben."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner