12.05.2016 17:46

Fledderus vervangt de geschorste Bel Hassani

Mark-Jan Fledderus (l.) blijft rustig aan de bal op het moment dat Navarone Foor (r.) druk zet tijdens NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)
Mark-Jan Fledderus (l.) blijft rustig aan de bal op het moment dat Navarone Foor (r.) druk zet tijdens NEC - Heracles Almelo. (06-03-2016)

Heracles Almelo-trainer John Stegeman mist donderdagavond in de play-offs voor Europees voetbal de geschorste Iliass Bel Hassani. De smaakmaker van Heracles dit seizoen wordt vervangen door Mark-Jan Fledderus. Bij FC Groningen start Alexander Sørloth in de punt van de aanval.

In de laatste reguliere speelronde van de Eredivisie speelden FC Groningen en Heracles ook tegen elkaar. In vergelijking met die wedstrijd geeft FC Groningen-trainer Erwin van de Looi de voorkeur in de spits aan Alexander Sørloth. Michael de Leeuw is afwezig. Kasper Larsen viel woensdag nog uit tijdens de training, maar blijkt wel wedstrijdfit. Datzelfde geldt overigens voor Mimoun Mahi. Hij zit ook op de bank.

Bij Heracles vier wijzigingen ten opzichte van de laatste wedstrijd. John Stegeman moet het zonder de geschorsten Iliass Bel Hassani en Robin Gosens doen. Zij worden vervangen door Mark-Jan Fledderus en Tim Breukers. Justin Hoogma, afgelopen weekend nog basisspeler, wordt vervangen door Ramon Zomer. In de spits keert Wout Weghorst terug. Hij was ziek eerder deze week. Dat gaat weer ten koste van Paul Gladon.

Volg het duel tussen FC Groningen en Heracles Almelo hier LIVE. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner