12.05.2016 19:13

Streppel ziet geduchte tegenstander in Almere

Jurgen Streppel geeft instructies aan zijn spelers tijdens het bekerduel in Rotterdam tussen Feyenoord en Willem II. (17-12-2015)
Jurgen Streppel geeft instructies aan zijn spelers tijdens het bekerduel in Rotterdam tussen Feyenoord en Willem II. (17-12-2015)

Na de reguliere competitie wacht Willem II nu wedstrijden in de play-offs tegen degradatie. De manschappen van Jurgen Streppel presteerden niet goed in de Eredivisie, maar de trainer is niet van plan om voor de komende wedstrijden het strijdplan te wijzigen.

Willem II stroomt in de tweede ronde van de play-offs in en neemt het op tegen Almere City. De club uit Flevoland walste in de eerste ronde over FC Emmen heen door twee keer met 4-1 te winnen. "Sinds de komst van De Gier zit er weer schwung in die ploeg. Ze hebben een goed voetballende selectie", geeft Streppel toe tegenover Omroep Brabant.

"Wij doen wat we het hele jaar doen. We denken dat dat het verstandigst is", blikt Streppel vooruit op de wedstrijd van vrijdag. "We hebben de afgelopen weken al onder druk gespeeld, met het mes op de keel. De jongens gaan daar steeds beter mee om, vind ik."

Lucas Andersen deelt de lezing van zijn trainer. "We weten waar het om gaat. Iedereen heeft wel eens van die knock-outwedstrijd gespeeld. Of het nou Champions League, Europa League of voor de beker is, het is een kwestie van je eigen ding blijven doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner