13.05.2016 15:25

Foor tekent voor vier seizoenen bij Vitesse

Navarone Foor (l.) ligt op snelheid, waardoor Nemanja Gudelj moeite heeft om de speler van NEC bij te houden. (13-03-2016)
Navarone Foor (l.) ligt op snelheid, waardoor Nemanja Gudelj moeite heeft om de speler van NEC bij te houden. (13-03-2016)

Navarone Foor heeft vrijdagmiddag een handtekening gezet onder een vierjarig contract bij Vitesse. De NEC’er maakt transfervrij de overstap naar Arnhem. Hij is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen.

"Navarone is een dynamische middenvelder die op verschillende posities uit de voeten kan en ook als vleugelspits kan fungeren”, zegt technisch directeur Mo Allach via de officiële kanalen van Vitesse. "Wij verwachten dat hij uitstekend past in de manier waarop Vitesse wil voetballen. Dat een speler van zijn kaliber transfervrij naar Vitesse kan komen is een buitenkans die we met beide handen aangrijpen."

"Na mooie jaren bij NEC was ik toe aan een volgende stap", vertelt Foor. "Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe club succesvol te zijn. Ik begrijp de rivaliteit tussen beide clubs, maar voor mij is het een professionele keuze", besluit de 24-jarige middenvelder.

Toen het nieuws gister in de media lekte werd de middenvelder na de training opgewacht door enkele boze NEC-fans. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner