14.05.2016 14:46

Trainer PSG hoopt op waardig afscheid Zlatan

Zaterdagavond staat voor Zlatan Ibrahimović zijn laatste thuisduel voor Paris Saint-Germain op het programma. De spits van de Fransen gaat Parijs na dit seizoen verlaten.

Dit tot groot verdriet van trainer Laurent Blanc. "Het is zeker geen leuk moment, maar het zat er aan te komen. Er zijn zoveel hoogtepunten geweest, hij is een geweldige speler. Ik heb heel veel bewondering voor Zlatan. Hij heeft een cruciale rol gespeeld in het project van PSG om de top te bestormen. Zowel op als buiten het veld heeft hij veel betekend voor de club", waren de lovende woorden van de oefenmeester.

In aanloop naar het duel met Nantes, lijkt de Zweedse aanvaller niet geheel ongeschonden. "Ik hoop met heel mijn hart dat hij kan spelen. Maar ik wil geen risico nemen. We spelen volgende week nog een belangrijk duel met Olympique Marseille en hij gaat nog naar het EK. Maar hij luistert toch niet naar hij mij, hij wil koste wat kost spelen tegen Nantes. Hij is ontzettend gemotiveerd. Ik verwacht dat hij zaterdagavond nog wat gaat laten zien", aldus Blanc.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner