14.05.2016 19:33

Vlaar: "Probeer te stimuleren en motiveren"

Ron Vlaar is zeer content met zijn nieuwe contract bij AZ. Lopende het seizoen keerde de centrale verdediger terug bij de Alkmaarders, waarna de Eredivisie-club ook beter begon te draaien. De mandekker ziet potentie in de spelersgroep.

"Het belangrijkste is dat ik plezier heb, dat heb ik op een paar mindere resultaten na zeker gehad", zegt Vlaar tegenover AZ TV. "Daar hebben we hard voor gewerkt. Dat geeft veel voldoening en vertrouwen naar het nieuwe seizoen. Ik wil graag een uitdaging hebben, die is er zeker. Zowel persoonlijk, maar ik zie ook in de groep genoeg mogelijkheden."

"Het plezier straalt er vanaf. Ik hoor het veel van mensen die dichtbij me staan. Dat is prettig om te horen, maar zo voel ik het zelf ook. Het gaat gewoon hartstikke goed met me." Vlaar stuurt de groep bij waar nodig. "Tuurlijk probeer ik te stimuleren en te motiveren om beter te worden en het uiterste uit jezelf te halen. Daar probeer ik zelf het goede voorbeeld in te geven en dat heeft mij zelf heel ver gebracht. Ik wil laten zien dat er meer mogelijk is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner