21.05.2016 14:58

Driver ziet nog wel kansen: "Vrijuit voetballen"

Bart Ramselaar (l.) vecht een duel uit met Andrew Driver (r.) tijdens het competitieduel FC Utrecht - De Graafschap (20-04-2016).
Bart Ramselaar (l.) vecht een duel uit met Andrew Driver (r.) tijdens het competitieduel FC Utrecht - De Graafschap (20-04-2016).

Ondanks de 4-1 nederlaag op bezoek bij Go Ahead Eagles ziet De Graafschap-middenvelder Andrew Driver wat positieve punten voor de returnwedstrijd in eigen huis. De Graafschap moet minimaal drie keer scoren voor lijfsbehoud.

In de Adelaarshorst was Driver er niet bij vanwege een liesblessure, maar de 28-jarige voetballer gokt dat hij de return wel mee kan maken. "Het ziet er nu goed uit. Ik heb geen last van mijn lies meer, dus ik verwacht te kunnen spelen in deze zeer belangrijke wedstrijd", stelt de positief ingestelde rechtspoot in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Graafschap moet alles uit de kast halen om de 4-1 nederlaag tegen Go Ahead Eagles goed te maken.

"Door die grote uitslag is de druk er misschien af bij ons en kunnen we vrijuit voetballen. Dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren. We hebben een geweldig publiek en als we snel de 1-0 scoren, kan het nog wel eens een mooie middag worden", stelt Driver, die beseft dat het thuispubliek een zeer belangrijke rol kan hebben.

"Je zag donderdag in Deventer ook hoe de fans van Go Ahead hun spelers naar voren bliezen. Je kon echt zien dat ze daar energie van kregen. Dat kan zondag zo maar weer gebeuren, maar dan bij ons. De sfeer in het stadion kan wel eens doorslaggevend worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner