24.05.2016 16:29

Transfer Fischer naar Boro zo goed als rond

Viktor Fischer (r.) en Michel Breuer zijn in een duel verwikkeld tijdens de kampioenswedstrijd van Sparta Rotterdam tegen Jong Ajax. (11-04-2016)
Viktor Fischer (r.) en Michel Breuer zijn in een duel verwikkeld tijdens de kampioenswedstrijd van Sparta Rotterdam tegen Jong Ajax. (11-04-2016)

De transfer van Viktor Fischer naar Middlesbrough is zo goed als rond. De Deen is op dit moment in Engeland met zijn zaakwaarnemer om de laatste details af te ronden.

"Hij is nu in Engeland. Het gaat nog om wat laatste details, maar het ligt heel dicht bij elkaar. Wij verwachten wel dat alles snel rond is. Vandaag nog niet, maar morgen in de namiddag misschien al wel. Ajax heeft al een akkoord bereikt met Middlesbrough", zegt Steinar Dietz namens Essel Sports Management, het bureau dat de zaken van de aanvaller behartigt tegenover VI.

Het eerste contact tussen de twee partijen dateert al van maanden geleden. "Dat gaat al maanden terug. Maar op dat moment speelde Middlesbrough nog in het Championship, dus het was even afwachten voor ons. Toen de promotie naar de Premier League een feit werd, is het snel gegaan. Het is een ambitieuze club en Viktor is een ambitieuze speler."

Fischer, die dit seizoen acht doelpunten maakte in 28 competitiewedstrijden, wordt gehaald als directe versterking bij de promovendus. "Ze zien hem echt als een directe versterking voor het eerste elftal. Hij kan voor vier jaar tekenen zodra de laatste details zijn besproken en de medische keuring is afgerond."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner