25.05.2016 16:22

Woudenberg twee jaar langer bij Feyenoord

Lucas Woudenberg (r.) vecht een duel uit met Jens Toornstra (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - NEC Nijmegen (08-05-2016).
Lucas Woudenberg (r.) vecht een duel uit met Jens Toornstra (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - NEC Nijmegen (08-05-2016).

Feyenoord heeft het contract van Lucas Woudenberg opengebroken en verlengd. De linksback had in Rotterdam nog een contract tot medio 2017, maar ligt nu vast tot de zomer van 2019.

De verdediger debuteerde tijdens het seizoen 2014/2015 in de hoofdmacht van Feyenoord, maar kwam niet verder dan een handvol wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Het afgelopen seizoen speelde Woudenberg op huurbasis bij NEC Nijmegen en wist de verdediger zich sterk te ontwikkelen. Feyenoord vond daarom een beloning - in de vorm van een nieuw contract - op zijn plaats.

"De Lucas die terugkomt, is een betere voetballer dan de Lucas die in augustus uit De Kuip vertrok", aldus technisch directeur Martin van Geel op de officiële clubsite van Feyenoord. "Hij heeft bij NEC veel ervaring op het hoogste niveau opgedaan, precies zoals de bedoeling was. Lucas is een uitstekende prof met veel passie, die graag wil slagen bij Feyenoord en dat komend seizoen wil laten zien. We zijn blij dat we deze zelfopgeleide, talentvolle jongen langer hebben kunnen vastleggen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner